Bios

Het jaar is nog maar amper twee weken oud en ik zat inmiddels al drie keer in de bioscoop. Op 2 januari ging ik met mijn schoonzus en een vriendin naar The Hobbit III. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik houd van dit soort films. Helemaal gruwelijk genoten dus weer al vind ik het wel heel suf dat de drie knapste dwergen allemaal het loodje leggen.

Zes dagen later ging ik met zes vriendinnen naar Gooische Vrouwen 2. Ik had horen vertellen dat deze film minder leuk is dan deel 1, maar ik heb me kostelijk vermaakt. Zowel tijdens de film als met de ‘après-film’. Supergezellig gewoon.

Op zondag besloot Grote Zus dat ze met een vriendin naar de bios zou gaan (zij ging ook voor Gooische Vrouwen 2) en ach dacht ik toen, dan ga ik met Kleine Zus naar Mees Kees op de planken. Gelukkig is het altijd erg gezellig om met Kleine Zus wat cultuur te snuiven. Dat compenseerde een beetje de matigheid van de film. Vaak zijn kinderfilms best heel goed te pruimen, maar ik moet zeggen dat deze film me wat dat betreft behoorlijk tegenviel. En dat vond Kleine Zus eigenlijk ook. Jammer dus.

In ieder geval: 3 films in 9 dagen tijd. Ik mag denk ik wel zeggen dat ik de bioscoopsector financieel goed aan het ondersteunen ben.

Wat was de laatste film die jij in de bioscoop zag? En welke film die binnenkort gaat draaien wil je in ieder geval in de bioscoop zien?

22 gedachten over “Bios

  1. Ik ben met ‘n groep meiden naar de première van Gooische Vrouwen 2 geweest. En ondanks dat we op de voorste rij zaten, heb ik helemaal in n deuk gelegen van ‘t lachen. Ik vond ‘m juist stukke beter dan deel 1. Die andere 2 films die je noemde, heb ik niet gezien. Want terwijl ik, wederom met ‘n stel dames maar ook dit keer met hun dochters, naar de meezing-Frozen ging (tja… jammer dat ie niet in ‘t engels was, vond ‘n deel van de meisjes ook, want dat zingt nl beter mee! 😉 ), ging E met zoonlief naar de Mees Kees film. Volgens mij vonden zij ‘m bést wel leuk.

  2. the hobbit! lijkt me vreselijk. echt. en gooische vrouwen net zo hahaha mees kees zag de tiener zelf in de bios, zonder papa’s en mama’s, maar met vriendje, dat was wel een dingetje, maar scheelde mij weer een mees kees-film 😉
    laatste film die ik in de bios zag.. ik denk de smurfen 2! en die vond ik geweldig! ^^

  3. Gooische vrouwen lijkt me erg leuk, maar sowieso staat de Hobbit op mijn lijstje. Ik denk trouwens dat ik voor mijn verjaardag de dvd’s van Hobbit 1 en 2 vraag. Sommigen noemen het oneerbiedig: sprookjes voor volwassenen, maar in dit geval laat ik me graag betoveren!
    De laatste film die ik heb gezien? James Bond 😉

  4. Ik heb Mees Kees gezien (vond vorige deel wel heel leuk, deze was iets minder grappig) en Annie (gruwel! American Dream achtige nagesynchroniseerde gruwel op Bassie en Adriaan niveau, bah!).

    Laatste film op volwassen (nou ja, iets oudere kinderen) niveau was Hunger Games. Leuk, maar jammer genoeg komt deel 2 pas in april…

    We hebben ook nog een bon voor een keer naar grote-mensen-bios, maar er draait nu even niets waar we van houden, man en ik, kritische lastpakken. Wacht dus even nog.

  5. Wij gaan eigenlijk alleen naar de bios als er een nieuwe James Bond films, dus eind van dit jaar gaan we zeker heen. Toevallig had ik vorig jaar nog een bon liggen en hebben we in november Fury, een oorlogsfilm met Brad Pitt, gezien in de bioscoop…

  6. Mees Kees op de planken was mijn laatste film. Ik ging in de kerstvakantie met zoon van tien en een vriendinnetje van hem. Ik vond het eigenlijk wel een leuke film. Heel simpel, af en toe wat onwaarschijnlijk, maar toch heel goed te pruimen.

  7. Ik ga binnenkort kijken naar die film over het leven van mijn favoriete schilder Turner.
    Zeer de moeite waard.
    De Hobbit ga ik zien als ie op DVD is want Maria heeft alles van Hobbit en de ban van de Ring.
    Gooise vrouwen ga ik niet bekijken.

  8. Altijd leuk om met je dochter(s) naar de film te gaan. De laatste film die ik samen met haar zag was Aanmodderfakker in een filmhuis hier in de buurt. Hoewel ik de titel nogal stom vindt is de film echt heel leuk, zeker de moeite waard om eens te gaan bekijken.

  9. Oéps…. daar vraag je me wat! De laatste film is zó lang geleden dat ik dat helemaal niet meer weet. En plannen in die richting héb ik niet , films duren me gewoon meestal te lang . Thuis kan ik dan nog gewoon met lappie op schoot er “even iets tussendoor”doen dus ik wacht wel tot ze op de buis langs langs komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *