Ouwe taart

Morgen wordt mijn schoonzus 50. Dat vraagt uiteraard om het ‘zetten van een Sarah‘. Haha, wat een geweldig gebruik is dat toch. Not! Maar goed, om iedere keer opnieuw weer zo’n pop in elkaar te moeten knutselen, daar voelden Mr. T. en ik niet zoveel voor dus knutselde hij dik twee jaar geleden een soort van familie-felicitatiebord in elkaar. Die ‘ouwe taart’ gaan we vanavond dus in de tuin bij mijn schoonzus planten. Wat zal ze genieten! Not!
20150304_124500
Omdat mijn broer van oorsprong in dezelfde vriendengroep zit als wij wordt ook de Nijn van stal gehaald. Inmiddels heeft Nijn al bij twee heren in de tuin mogen staan, en vandaag volgt dus de eerste dame. Omdat we de afspraak hebben dat degene die het laatst 50 werd verantwoordelijk is voor de volgende die 50 wordt, heb ik geen idee hoe Nijn er in de vrouwelijke vorm uit zal gaan zien. Ik vermoed dat ze haar een rokje aantrekken, een omslagdoekje omdoen en een hoedje opzetten.

Morgenavond viert mijn schoonzus haar verjaardag in de kroeg dus dat wordt vast een leuke avond.

Na mijn schoonzus is Mr. T. aan de beurt om 50 te worden. Dat gaat hij volgend jaar augustus doen. Gossiemikkie zeg, mijn vent al 50. Ik voel me zelf nog steeds zo jong, dat ik dat niet kan rijmen met het 50 worden van Mr. T. Gelukkig duurt het voor mij nog ruim 5 jaar. Al tik ik over een paar weken wel de 45 aan.

Wat me me doet afvragen, hoe oud zijn mijn lezers hier eigenlijk?

26 gedachten over “Ouwe taart

  1. Ik ben 65 jaar, 2 maanden en 3 dagen!
    Hier ook een gewoonte van Sara en Abraham, de laatste jaren vaak van grote strobalen gemaakt. Wat mij betreft zou een Sara in de tuin een reden geweest zijn om de schuldigen jarenlang dood te zwijgen…… gelukkig heeft niemand het aangedurft!

  2. Nee nee, Kier verliest het “recht van de oudste’… met m’n 72 Γ©n een half jaar lijk ik daar aanspraak op te maken;-)
    Over ruim een maand ziet mijn dochter Sara, ik ben bang dat ook zij de klos zal zijn!

  3. Ik ben 45 en kan er ook niet over uit dat dit richting de vijftig gaat. Aan de ene kant heb ik er maling aan en voel ik me gewoon lekker met mijn 45 jaar, aan de andere kant snap ik niet hoe dat nou zo snel heeft kunnen gebeuren πŸ™‚

  4. Dat zie je minder en minder, zo van die sarah-toestanden als er iemand 50 wordt, nochtans lekker opvallend jarig zijn denk ik πŸ™‚
    Ik ben er 28 – heb even moeten nadenken, want ik onthou dat niet meer, de tijd gaat zo snel, ik begon even te panikeren “verdorie ben ik al 29??” en toen bedacht ik: “ah neen, ik verjaar in september en moet dus nog 29 worden, oef!”

  5. Vreselijk, die Sara’s! Ik heb mijn man ook op straffe van stilzwijgen afgeraden deze “originele” felicitatie voorbij te lopen. Het is gelukt πŸ˜‰ Ik ben pas 53 geworden…
    Fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *