Heerlijk avondje

Hoera, het is weer zover: een van de leukste avonden van het jaar! Vanavond gaan wij weer genieten van een onvervalste pakjesavond. Een avond met pakjes, surprises en gedichten en ook nog wel wat lekkers.

Mijn ouders zijn als vanouds ook weer van de partij en ik wed dat sint ook voor hen wel wat cadeautjes zal bezorgen. De meiden mogen van de sint zelf wat dingen uitzoeken, maar uiteraard gaan ze ook nog wat onverwachte cadeautjes vinden. Tenminste, dat heeft sint mij beloofd. Enfin: ik heb er zin in!
sinterklaas-cadeau-1
Vier jij vanavond pakjesavond of heb je het misschien afgelopen weekend al gevierd? Of ga je voor de kerst? 

18 gedachten over “Heerlijk avondje

  1. Hier vieren ze dat anders; het is meer ouders & kinderen gaan op bezoek bij familie waar de Sint is geweest om de kado’s op te halen, en dat is het feitelijk.

  2. In België is sinterklaas een kinderfeest en hebben we ook geen pakjesavond. Hier hebben we er dus niets mee gedaan. Ik kreeg wel een grote chocolade man op het werk 🙂
    Naar de foto’s die ik vandaag zag te oordelen, was het bij jullie alvast gezellig!

  3. Wij zijn heel schandalig en/en , Sint gisteren al al gevierd mét onze “gelovigen”, en ook voor de groten natuurlijk wat pakjes met gedichten, zó echt Sint.
    En dan kerst met één cadeautje onder de boom, ander sfeertje, ander feest, andersoortig cadeautje.

  4. We hebben het gisteren met mijn familie gevierd en vorige week met mijn schoonfamilie. Bij de schoonfamilie zijn kinderen die nog geloven, dus daar is echt ge schoen gezet etc. Bij mijn familie is de jongste 27, we vieren het dus al jaren met cadeautjes en surprises. Iedereen maakt een surprise, met gedicht en cadeau! Voor alle gedichten zijn voorgelezen en cadeaus zijn uitgepakt zijn we toch al gauw een uur of 3 – 4 bezig.

  5. Veel plezier vanavond!

    Wij hebben het zaterdag gevierd. Sinds de terrorist ook van haar geloof is gevallen, vieren we Sinterklaas met het dobbelspel. Hilarisch!

  6. We hebben het zaterdagavond al gevierd bij mijn zoon. Iedereen had een gang van het diner gekookt, en daarna zijn we pakjes gaan uitpakken. Het was een gezellig avondje ondanks dat ik totaal niet fit was.

  7. Allereerst wens ik jullie een superleuke pakjesavond! Gezellig met de familie, is het het leukste feest van het jaar.
    Gisteren hebben wij het een beetje gevierd! Met een cadeautje voor dochter en schoon, een etentje voor de gezelligheid in een super restaurant en ook wij werden verwend. Met een geweldige rijm en een cadeautje! Kleinschalig dus, maar wel heel leuk!

  8. Gezellig. Ook wij doen altijd wel een verrassinkje met Sinterklaas en gisteren was dan ook weer erg geslaagd met voor iedereen natuurlijk wat lekkers maar ook een paar oer Hollandse klompen-pantoffels, incl. uiteraard een passend gedicht 🙂
    Hoop dat jullie net zo genoten hebben, maar dat kan bijna niet anders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *