De eerste keer …

Jongens (en meiden natuurlijk),

Dit wordt mijn eerste keer.

Zal het mij lukken om de medemens regelmatig te voorzien van spannende, interessante, reageerwaardige, compleet nutteloze (of juist het tegengestelde?) informatie.

Een goede vriendin schrijft al geruime tijd op haar log. Helaas, haar pc is kapot, dus ik moet het zonder haar inspirerende klets doen.

Via haar weblog klikte ik regelmatig door naar andere webloggers; er zitten werkelijk juweeltjes tussen, maar ook verschrikkelijke weblogs.

Laat ik vooraf stellen: ik ben een absolute nul op het gebied van weblog taal, what’s hot or not, of hoe het hoort, ik weet het niet. Als ik de mist inga, gun het me dan ervaring op te doen. Tips zijn natuurlijk welkom, suggesties ook, opbouwende kritiek eveneens. Afbrekende kritiek (?), hm, maar misschien leer ik daar nog het meeste van.

In ieder geval, ik ga het proberen, vanaf vandaag, dit is de eerste dag van mijn logrijke leven!!!