No hard feelings

Met het kleine meisje gaat het goed. Ze heeft gelukkig niets (of misschien heel weinig) overgehouden aan haar grote trapavontuur.

Vandaag is ze bij oma geweest en daar is het als vanouds gegaan: ze speelt rustig haar eigen spel, ze tettert wat, ze moppert wat, ze eet bijna niet (ze doet al een dag of vijf aan de lijn), ze slaapt wat.

Aan het eind van de dag had Mrs. T. de pijp leeg. Mrs. T. had pijn in haar schouders en armen en Mrs. T. was doodmoe. Mrs. T. dacht dat als een blok in slaap te zullen vallen. Helaas, dat was niet het geval.

Mrs. T. is intussen wel bekomen van de schrik. Gisteren was een enorme rotdag en Mrs. T. heeft er vandaag natuurlijk nog vaak aan gedacht en dat zal wel zo blijven. Het engeltje op Kleine Zus haar schouder heeft gisteren goed werk verricht.

Maar vandaag was er een nieuwe dag. Een dag die stralend begon toen ik Kleine Zus uit haar bedje haalde. Mrs. T. kreeg een brede glimlach van het dametje. No hard feelings mama!