Boudewijn, Gerard en Frank

Drie geweldige, fantastische en mooie mannen vindt Mrs. T..

Boudewijn is natuurlijk Boudewijn de Groot. Een fantastische zanger die geweldige nummers ten gehore brengt. Gevoelige nummers, swingende nummers, enthousiaste nummers. Boudewijn treedt meestal op met hetzelfde gezelschap (daarin zit ook Ernst Jansz (van Doe Maar!!!), da’s een mooi meegenomen).

Gerard is Gerard van Maasakkers. Dit heerschap is wellicht voornamelijk bekend onder webloggers van beneden de grote rivieren. Gerard brengt ontzettend mooie muziek met een Brabantse tongval. Samen met zijn ‘Vaste mannen’ is hij verantwoordelijk voor een avondje kippenvel. Gerard was eind december 2005 te zien bij het KRO-programma De Wandeling. Misschien hebt u dat gezien? Wat een mooie en wijze man. Mocht u ooit in de gelegenheid zijn een optreden van Gerard bij te kunnen wonen, aarzel niet. U zult er geen spijt van krijgen.

En Frank is Frank Boeijen. Van zijn optredens hebben Mr. T. en Mrs. T. al vele malen van genoten. Mr. T. is in dit verband de ‘grote fan’, Mrs. T. ging in eerste instantie mee voor de gezelligheid. Maar inmiddels is Mrs. T. volledig onder de indruk van Frank. De laatste keer dat wij hem in het theater zagen, speelde hij samen met Mathilde Santing. Dat was puur, dat was prachtig en krachtig. Mrs. T. waardeert met name de ballades van Frank.

Boudewijn is van 1944. Hij is prachtig opgedroogd.

Gerard is van 1949. Het is ‘m niet aan te zien.

Frank wordt volgend jaar 50. Ook hij is goed geconserveerd om het zo maar eens te zeggen.

Mrs. T. had al een behoorlijk aantal theaterkaartjes gescoord. Maar deze drie mannen komen in het theater 10 kilometer verderop. Uiteraard gaat Mrs. T. proberen voor deze drie kanjers ook nog kaartjes te bemachtigen.

Het wordt een machtig mooi theaterseizoen volgend jaar!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *