Totale vernedering

Gisteren heeft Mrs. T. Mr. T. weer eens vernederd! Mrs. T. heeft hem op z’n plaats gezet en weer eens duidelijk gemaakt wie hier nou eigenlijk de meester is!

Wat was er dan? Nou, we hebben weer eens een potje Scrabble gedaan! Een van de leukste spellen om te doen vinden Mrs. T. en Mr. T.. We spelen het dan ook regelmatig, alhoewel er de laatste tijd behoorlijk de klad in is gekomen. Je weet wel: druk met familie, webloggen, studeren en nog heel veel meer.

Mr. T. en Mrs. T. hebben periodes gehad dat we elke week misschien wel drie potjes Scrabble speelden.

Er is ook een periode geweest dat we zo ongeveer wekelijks het kaartspel van Catan deden. Helaas is dat allemaal veel minder nu. Met Scrabble moet Mr. T. in Mrs. T. zijn meerdere erkennen (Mrs. T. wint zo’n 80% van de potjes, alhoewel vaak maar met een klein puntenverschil). De resultaten van Catan zijn meer fifty-fifty.

Met spelletjes doen zijn wij allebei bloedfanatiek. We willen allebei winnen en het gaat er soms echt op. We kunnen wel allebei tegen ons verlies en de sfeer wordt gelukkig zelden onaangenaam (want dat kan natuurlijk gebeuren als men echt niet tegen z’n verlies kan).

Houd jij van spelletjes? Welke spelletjes? En kun jij tegen je verlies?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *