The party is over

Zo … alles is (al lang) opgeruimd, het huis weer aan kant (de vloer zelfs gedweild!). Mrs. T. is weer nuchter (niet dronken geweest trouwens) en oranje voetbalt op dit moment tegen Portugal (Mrs. T. heeft nog geen bal zien rollen dit WK, maar wellicht kruipt ze zo meteen toch op de bank om, al lezend, af en toe een blik te werpen).

Mrs. T. heeft een hartstikke tof feest gehad gisterenavond en -vannacht. Het was heerlijk weer, een deel van de feestgangers bleef dus lekker buiten, het andere deel keek binnen naar het voetbal. Mr. T. had met een steiger een heuse tv-stellage gebouwd, dus iedereen had goed zicht.

De opkomst was goed en dat doet Mr. T. en Mrs. T. weer goed. Er is veel bier door dorstige kelen gespoeld, de wijn smaakte naar meer en de hapjes en dergelijke vonden gretig aftrek.

Er is veel gebuurt (gekletst in goed Nederlands) en gelachen en het was binnen de kortste keren 2.30 uur. Toen was het grootste deel van de gasten inmiddels wel weg en meestal blijft er dan nog een klein groepje hangen. In dat groepje -traditiegetrouw- de ouders van Mrs. T.. Mrs. T.’s ouders zijn altijd op onze feesten, zij vinden het geweldig om de vrienden van vroeger weer te zien en lekker bij te kletsen. Mrs. T.’s ouderlijk huis was vroeger de uitvalsbasis van met name Mrs. T.’s broer en Mrs. T.’s broer en Mrs. T. zelf behoren tot dezelfde vriendenclub (volgt u het nog?). Op een feest mogen Mrs. T.’s ouders dus niet ontbreken.

Zo rond de klok van drieën was iedereen echter weg (het wordt wel steeds vroeger moet Mrs. T. bekennen) op W. na. Hij heeft nog meegeholpen met wat opruimen en is op de fiets van Mr. T. naar huis gegaan. Om 3.30 uur dook Mrs. T. haar bedje in. En Mr. T.? Die kwam wat later. Hij wilde nog even dweilen … lief Mr. T.!!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *