SDF

In Veghel wordt dit weekend het ‘Slokdarmfestival’ gehouden. Drie dagen vol kunst en cultuur. De naam slokdarmfestival verdient wellicht enige verklaring. Veghel staat bekend als voedingsstad en de naam van het festival verwijst hiernaar.

Het is de tweede editie van het festival. Twee jaar geleden waren Mrs. T., Mr. T. en Grote Zus op zondagmiddag van de partij en dat was toen een erg geslaagde middag.

Dit weekend had Mrs. T. alleen vanavond tijd, kwam het even mooi uit dat Gerard van Maasakkers toen acte de presence gaf. Samen met de fanfare uit Mrs. T.’s dorp gaf hij een geweldig optreden. Het optreden was in het park, het weer was perfect, de sfeer geweldig. Mensen zaten heerlijk op het gras, te kijken en te genieten.

Omdat het dan toch vakantie is, mocht Grote Zus mee. Samen met Mrs. T. en opa en oma zijn we naar Veghel gefietst en hebben we met z’n viertjes genoten van een fraaie zomeravond. Na het optreden hebben we nog even in het park rondgewandeld en geproefd van de andere optredens en kunstuitingen. Maar toen vond Mrs. T. het toch echt welletjes en zijn we naar huis gefietst. En Grote Zus? Die mocht voor deze ene keer pas om 22.15 uur naar bed!

Oh ja, van het optreden zijn opnamens gemaakt voor het programma Zinderend Zuiden van Omroep Brabant. Dat komt maandag op tv. Er bestaat een zeer reĆ«le kans dat Mrs. T. dan in beeld komt …

Voor meer info over het Slokdarmfestival: www.slokdarmfestival.nl