Schrijfster

Vroeger, heel vroeger, wilde Mrs. T. graag schrijfster worden. Dat leek haar helemaal geweldig. Vanaf een jaar of acht verslond Mrs. T. boeken. Het was heerlijk om in een andere wereld binnen te gaan, avonturen te beleven, dingen te leren.

In de zesde klas, bij de traditionele afscheidsmusical, werd de door Mrs. T. geschreven musical opgevoerd. Mrs. T. was trots! Mrs. T. kon het. En dus, dus wilde Mrs. T. schrijfster worden.

Die droom is niet uitgekomen. Maar nu, met haar weblog voelt Mrs. T. zich stiekem best een heuse schrijfster. En dat het zo leuk zou zijn om te webloggen dat had ze niet voor mogelijk gehouden. Mrs. T. geniet ervan, ze vindt het heerlijk om haar gedachtenkronkels op het weeweewee te plaatsen.

En jij? Ben je geworden waar je vroeger als kind van droomde, of is jouw arbeidszame leven heel anders gelopen?