Marc-Marie

Eindelijk, voor Mr. T. en Mrs. T. begon gisterenavond het theaterseizoen weer. De eerste voorstelling waar wij dit seizoen van mochten genieten was ‘Opdat ik niet vergeet’ van Marc-Marie Huijbregts.

Mrs. T. heeft altijd het idee dat je van cabaret houdt, of juist helemaal niet. En zo geldt dat dan weer voor de verschillende cabaretiers die ons land rijk is. Mrs. T. vindt Theo Maassen bijvoorbeeld geweldig. Maar Youp van ’t Hek, daar heeft Mrs. T. werkelijk helemaal niets mee en eerlijk gezegd vindt ze hem maar een arrogante kwal. Marc-Marie Huijbregts deelt Mrs. T. in bij haar favoriete groep.

Wij hebben mogen genieten van zijn twee eerdere theatershows en ook zijn nieuwe show is super. Mrs. T. heeft niet echt een rode draad in de show kunnen ontdekken. Die zou moeten zijn: ‘Als je niet weet waar je vandaan komt, hoe kun je dan weten wie je bent?’. Maar de show was fantastisch, soms hilarisch, soms confronterend, soms pijnlijk eerlijk, soms ontroerend en de interactie met het publiek was geweldig. Mrs. T. en Mr. T. hebben een heerlijk avondje gehad. Waarvoor dank Marc-Marie!

Ben jij nog van plan naar de show van Marc-Marie te gaan? Mrs. T. kan je aanraden om dan niet een kriebelhoest te krijgen. Je wordt dan gegarandeerd zijn ‘slachtoffer’ van de avond.

Houd jij van cabaret en zo ja, wat zijn jouw favoriete cabaretiers?