Brugge is the place to be!

Brugge, hemels gezang, vesper, suikerwerk, koetsjes, koude neuzen, warme wangen, Belfort, kant, praalgraven, Begijnhof, rijke Roomse leven, De Halve Maen, Ibis, kerken, wandelen, sneukelen, Sint Niklaas, Mr. T., scrabble, wafels, Brugse zot, zon, chocolade, rondleiding, bladgoud, werelderfgoed, kathedraal, goede gesprekken, kaaskroketjes, heilig bloed, Straffe Hendrik, chocoladejenever, Karel de Stoute, prachtige doorkijkjes, Bonifaciusbrug, vismarkt, curiosa en antiek, grachten, Esta, 366 traptreden, hand in hand, Minnewater, stoofschotel, ‘t Zand, kaarsjes branden, koffie met gebak, drukte, regen, stadsvesting, pepervulling, Michelangelo, godshuizen, Toyo Ito, boottocht, musea, casseien, Fons de Poel, zalm, € 16,80, carwash van de gouverneur, ‘t Oude Kanthuis, snoep, ontbijt, lachen, Maria van Bourgondië, Sanne Wallis de Vries, moe, pijnlijke knieën, Illy, Javanna, toeristen, lol, liefde, 480 kilometer, park, vergezichten, 220 traptreden, middeleeuwen, uitwaaien, strand, zee, wind, golven, kitesurfen, prachtig, cassettebandjes, bijgetankt, genoten, thuiskomst, de meisjes …