Dag 2006

2006 Was een jaar van liefde, kleine mensjes, lief Mr. T., sukkelende schoonmoeder, verdrietige familie, verjaardagen, webloggen, boeken lezen, twijfelen, bang zijn, Stayokay, vriendschap, rikavondjes, steppen, hoofdpijn, avondwakes, nostalgische kermis, tandarts, paaseieren zoeken, afscheid nemen, muziek luisteren, eerste stapjes, feesten, theaterbezoek, fietsen, fysiotherapie, boswandelingen, begrafenissen, consultatiebureau, schoolwas, carnaval, borrels, afscheid, braderie, Toverland, Brugge, blijdschap, sinterklaasfeest, genieten, goede gesprekken, ruzie, basisschool, buzzen, genieten, koken, vrijwilligerswerk, bioscoop, digitale camera, kusjes geven, eerste woordjes, acceptatie, poezen, luiers verschonen, tennis, winkelen, Zeeland, blije familie, 12½-jarige bruiloften, bonte kermis, personeelsfeesten, geboortes, ontdekkingen, sporten, kerstdagen en nog heel veel meer.

Bedankt voor het meelezen en reageren en tot logs in 2007. Mrs. T. wenst jou en de jouwen een mooie jaarwisseling en al wat wenselijk is voor 2007!

Wat is het meest gedenkwaardige dat 2006 jou heeft gebracht?