Nummer 13866

Een nummertje trekken, een nummertje maken, een nummertje zijn, tegenwoordig bepalen nummers ons leven. Zonder sofi-nummer bestaat een mens bijvoorbeeld niet. Sloeg men in het stenen tijdperk de aanstaande bruid met een knots de schedel in, nu vragen wij een meisje om haar nummer. Jörgen Raymann, tijdens de wiskundelessen regelmatig op zijn nummer gezet, beantwoordt in dit programma belangrijke vragen als: ‘Wat is de zin van het leven?’ en ‘Wat is de wortel uit 7?’. Een avondje numerologie à la Raymann.

Zo wordt de theatershow van Jörgen Raymann aangekondigd en deze aankondiging trok Mrs. T. best wel. Samen met vriend W ging Mrs. T. daarom afgelopen maandag naar deze voorstelling. In de hoop aangenaam vermaakt te worden.

Dat viel helaas (wat) tegen wat W en Mrs. T. betreft. De show zat best goed in elkaar en Jörgen speelt zijn rol heel erg goed. Maar het soort humor en de overdaad aan sexueel getinte grappen waren niet echt aan Mrs. T. (en ook niet aan W) besteed.

We waren eensgezind in onze conclusie: leuk voor één keer, maar daar blijft het dan ook bij.