Lot uit de loterij

Tien jaar geleden is het inmiddels zeker denkt Mrs. T.. Voor een jarige collega moest Mrs. T. een cadeautje kopen. Dit heerschap rookte graag een sigaartje en in de sigarenwinkel aanbeland dacht Mrs. T. ‘laat ik ‘ns een keer een staatslot kopen’.

Het zal misschien de tweede keer in haar leven geweest zijn dat Mrs. T. zo’n lot kocht. ƒ 25,00 voor een heel lot vond Mrs. T. eerlijk gezegd best veel geld. Maar goed, wie niet waagt die niet wint.

En gewonnen heeft ze! Op haar lot viel een prijs van ƒ 1.012,50! Kijk, da’s nou een heel mooie prijs nietwaar? Het prijzengeld is opgegaan aan louter leuke dingen. Mrs. T. heeft maanden rondgelopen met in haar portomonnee in een apart vakje haar schat en regelmatig werd er wat aangeschaft. Mrs. T. moet echter bekennen dat ze niet meer weet waar ze het geld allemaal aan uitgegeven heeft. Maar wees gerust: het waren heus louter leuke dingen!

En jij, doe je mee aan loterijen en heb je ooit iets heel leuks gewonnen?