Ontlurken

Eigenlijk bezoeken er dagelijks best een aantal mensen Mrs. T.’s blik op de wereld. Een behoorlijk deel daarvan is ‘vaste klant’ (er zijn er zelfs die meerdere keren per dag langs komen!), een deel ‘lost-vast’ en dan zijn er uiteraard de toevallige passanten.

Van Mrs. T.’s vaste bezoekers laten sommigen (bijna) altijd een reactie achter (waarvoor uiteraard dank), een ander deel reageert af en toe, maar er zijn er ook die zelden of nooit reageren. En dan zijn er nog bezoekers die volkomen toevallig hier terecht zijn gekomen.

Morgen bestaat Mrs. T. één heel jaar! En daarom zou Mrs. T. het verschrikkelijk leuk vinden om, voordat dit heuglijke feit plaatsvindt, ‘ns van zoveel mogelijk bezoekers een reactie te krijgen.

Daar schijnt zelfs een woord voor te zijn: ONTLURKEN! Dus, voor de zogenaamde zelden-/nooit-reageerders: laat ‘ns een keer weten hoe je hier terecht bent gekomen, of je vaak komt, of je toevallig hier binnen bent gesurfd, of je gegoogled hebt om iets of, of, of …

En voor Mrs. T.’s allerliefste groepje trouwe reageerders: ook jouw reactie wordt vandaag (en in de toekomst) buitengewoon gewaardeerd!