Eén jaar Mrs. T!

Een heuse mijlpaal: vandaag bestaat ‘Mrs. T.’s blik op de wereld’ één jaar.

Zo is het begonnen (toen nog in de ik-vorm). Op die 27ste maart 2006 kreeg Mrs. T.’s weblog bezoek van 9 nieuwsgierigen en namen 2 mensen de moeite te reageren. In dit eerste logjaar heeft Mrs. T. 382 berichten geplaatst, zijn er 5.589 reacties geplaatst, zijn er 21.931 ‘unieke’ bezoekers langs geweest en die hebben gezamenlijk 66.979 pagina’s bekeken. Even googlen op ‘Mrs. T.’ levert 80.700 resultaten op. Kortom: Mrs. T. heeft niet stilgezeten.

Toen Mrs. T. met haar weblog begon kon ze niet vermoeden hoe verschrikkelijk leuk ze het zou gaan vinden om allerlei grote en kleine verhalen op het weeweewee te plaatsen. Mrs. T. kan wel zeggen dat ze er echt een (tijdrovende, maar buitengewoon leuke) hobby bij heeft.

Mrs. T. gebruikt haar weblog als dagboek, als foto-album, om kwesties ter discussie te stellen, als steunpilaar, als trotse moeder, als …

Tot op heden heeft Mrs. T. nog geen dag moeite gehad met het vinden van logmateriaal. Maar wie weet, komt dat nog ooit. Voor deze ene keer dus: zijn er onderwerpen waarover je graag Mrs. T.’s mening/visie zou willen lezen of vragen die je Mrs. T. zou willen stellen, grijp nu je kans! Mrs. T. belooft je dat ze er een stukje aan zal wagen en in ieder geval de vragen beantwoorden zal.