Wat hebben wij het dan goed he?

Vandaag mocht Mrs. T. wederom naar het theater. Samen met Mr. T. en E en W (die halverwege hun scheiding zijn, nog steeds in één huis wonen, heel goed met elkaar omgaan en op 1 mei ieder hun weg gaan) nam zij plaats op rij 5 (altijd een beetje gevaarlijk omdat je als publiek vaak actief bij de show betrokken wordt en ook omdat de show waarschijnlijk afgesloten zou worden met een onvervalst potje crowdsurfen).

Het zou de derde keer worden dat wij Ernesto & Marcellino zouden zien en Mrs. T. denkt dat het bij drie keer zal blijven.

Laat Mrs. T. voorop stellen dat ze genoten heeft van de show: de humor van Ernesto, Marcellino en compaan Wilfried Finkers is superdroog en er zitten juweeltjes van grappen in. Maar het is nu wel erg veel van hetzelfde geweest, dus wat Mrs. T. betreft zit het er wat deze heren betreft voorlopig op.

En dat crowdsurfen, ja hoor, dat zat er weer in en was als altijd hilarisch!