Kilometervreter

Sjemig, Mrs. T. is helemaal vergeten om haar nieuwste aanwinst te showen. Aanschouw de hometrainer waarop Mrs. T. inmiddels al weer een week of zes dagelijks haar kilometertjes maakt.

Hij staat op de slaapkamer en terwijl Mrs. T. al zwetend haar lijf in conditie trapt kijkt ze tv. Het streven is dat iedere dag te doen en dat streven wordt voor 96,58% gehaald. Elke dag minstens 20 minuten gaat Mrs. T. tekeer. En Mrs. T. vindt het heerlijk om te doen!

De ‘nieuwe’ is een verademing ten opzichte van de ‘oude’, het oude ding wilde amper meer rond en Mrs. T. begon ernstig aan haar lichamelijke conditie te twijfelen. Verder maakte het oude ding zoveel herrie dat de tv erg hard gezet moest worden om nog iets te verstaan. En al die herrie, da’s dus niet tof (of vet of cool).

Hoe kom jij aan je dagelijkse (of wekelijkse) portie afzien? Of houd je niet van afzien?