Chique

Grote Zus vond dat Mrs. T. maar ‘ns op sjiek moest gaan. Eigenlijk valt dat niet mee want Mrs. T. heeft weinig echt chique kleding. Nette kleding, dat wel, maar echt chique? Dat niet dus.

Over drie weken zijn Mrs. T.’s ouders 40 jaar getrouwd. En Mrs. T., die is nog steeds niet geslaagd voor haar feestkleding. De tijd begint inmiddels wat te dringen! Af en toe verfoeit Mrs. T. de mode van het moment. Alles zit zo strak! Op zich geeft Mrs. T. daar niet zoveel om, maar het moet verdorie wel fatsoenlijk om de boezem passen zonder dat eventuele knoopjes op springen staan! Ook iets wat Mrs. T. niet tof vindt: die heel korte en strakke mouwtjes. Maar goed: volgende week gaat Mrs. T. echt op pad voor een mooie outfit. Wish her luck!

En jij, heb jij elegante, chique, deftige kleding die je bewaard voor speciale gelegenheden. En zo ja, wat dan? Is er wellicht ook iets waarvan jij baalt wat de huidige mode betreft?