Zondagen

Begin februariwerd ons verteld dat de kabouters er verdwenen waren. Een inspectie ter plekke liet ons toen zien dat dat gelukkig niet het geval was. Verder hoorden wij onlangs van oma en opa dat er bij het bezoekerscentrum zo’n leuke (nieuwe) speeltuin was aangelegd.

U begrijpt waar Mr. T., Grote Zus, Kleine Zus en Mrs. T. gisterenochtend verbleven.

Halverwege ontmoetten wij kleine neef en nicht die met papa en mama ook aan het kabouterspeuren waren. Samen liepen we de rest van de route. De mama’s en de papa’s probeerden de drie kleinste mensjes over te halen om te poseren voor een leuke foto. Helaas, da’s dus niet gelukt. Dat belooft weinig goeds voor aanstaande zaterdag als er familiefoto’s gemaakt moeten worden!

Na het volbrengen van de wandeling zijn wij viertjes nog even naar de nieuwe speeltuin geweest. En die is echt heel tof. Het werd dan ook een klein drama toen papa en mama naar huis wilden. Kleine Zus wilde echt niet mee!

Mocht je in de buurt wonen: Het kabouterpad in Uden is echt heel leuk!

Mrs. T. en Mr. T. doen dit regelmatig op zondagochtend. Naar de bossen (best veel keuze in de buurt hier), een stuk fietsen, wandelen of naar de speeltuin. Voor de meiden hartstikke leuk om te doen en het is gratis vertier.

De zondagmiddag zijn we meestal grotendeels thuis. Dat komt deels omdat Kleine Zus nog steeds een flinke middagdut houdt. Tijdens haar slaapje is Mrs. T. gewend te sporten, speelt Grote Zus haar spel en doet Mr. T. ook heel belangrijke dingen. Zodra de kleine dame uit bed is spelen we met z’n viertjes, gaan we ergens op bezoek of doen we wat op dat moment in ons opkomt. Vaste prik op zondag: frietjes eten en na het eten samen televisie kijken.

Hoe vullen jullie je zondag meestal in? Elke week anders of toch regelmatig zo ongeveer hetzelfde?