Schlagerfestival

Mrs. T. verlegde haar grenzen en ging vorige week vrijdag samen met Mr. T. naar het schlagerfestival!

Een schlagerfestival georganiseerd door de school van Grote Zus. Ieder jaar wordt er een feestavond georganiseerd om de ouders te bedanken die zich vrijwillig inzetten voor de school en de kinderen.

Ouders die brigadieren, mee knutselen, de was doen, rijden naar excursies, in de oudervereniging of medezeggenschaps-raad zitten, spelletjes poetsen, spelletjesdagen begeleiden of wat dan ook.

Dit jaar was het team aan de beurt om de avond te organiseren (de organisatie rouleert jaarlijks: team, oudervereniging en medezeggenschapsraad). Ze hadden het werkelijk waar geweldig aangepakt. Er waren grote bierpullen, toepasselijke hapjes, het team was in passende outfits gehezen, de schlagermuziek stond loeihard en er waren leuke spelletjes (bierpul schuiven, hout zagen, spijkeren en nog veel meer).

De opzet was geweldig, helaas de opkomst dit jaar wat minder. Dat had het team eigenlijk ook wel een beetje aan zichzelf te danken, de avond was gepland voor een lang weekend vrij (de kinderen waren de maandag en de dinsdag erop namelijk vrij, dus veel ouders hadden de gelegenheid aangegrepen om er een weekendje tussenuit te gaan).

Mrs. T. zit al zolang Grote Zus op school zit in de oudervereniging. Daar mag zij de centen bewaken en dat doet ze meestal met veel plezier. Meestal, omdat het gewoon niet leuk is om ouders voor de achtste keer te moeten vragen de ouderbijdrage over te maken.

Zet(te) jij je in voor de school van jouw kind(eren). Zo ja, wat doe je zoal? Zo nee, wat is de reden dat je dat niet doet? En wordt er vervolgens voor de meehelpende ouders ook een feestavond georganiseerd of iets in die trant?