Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het schijnt een heuse feel good movie te zijn. Gewoon lekker kijken, niet moeilijk (hoewel erg veel rollen, maar daar schijnen al die BN’ers voor gecast te zijn), heerlijk relaxen. En Mrs. T. gaat er vanavond, met twee vriendinnen, naar toe.

Alles is Liefde is een romantische komedie over de liefdesperikelen van zes koppels die er achter komen dat liefde overal is. En dat ze het allemaal willen. Maar liefde is als Sinterklaas, je moet er in geloven, anders wordt het niks. Klaasje is gescheiden van Dennis, die haar heeft bedrogen met de schooljuf. Dennis wil haar terug, maar zijn kansen lijken verkeken als zij een jonge minnaar in huis haalt. Klaasjes beste vriendin Simone is de spil van haar gezin. Haar man Ted voelt zich vaak overbodig. Dat hij is ontslagen, durft hij haar niet te vertellen. Badmeester Victor verheugt zich op het huwelijk met zijn grote liefde Kees. Maar Kees twijfelt en slaat zijn angsten van zich af tijdens weekendjes larpen (Live Action Role Play). Victors zus Kiki, verkoopster bij de Bijenkorf, droomt van een prins op het witte paard. Ze weet niet dat een echte prins, Valentijn, van haar droomt. Met de komst van een mysterieuze Sinterklaas bereiken de liefdesperikelen een hoogtepunt, maar komen ook de happy endings dichterbij.

Dus, mocht u Mrs. T. vandaag ‘missen’, dan ligt dat aan een dag werken en een avondje bios.

Heb jij ‘Alles is Liefde’ toevallig al gezien? Wat vond je ervan? En welke film is voor jou een echte ‘feel good movie’?

Recensie: Het was een erg leuke film, veel humor, grappige ontwikkelingen. Heel goede casting! Vreugde en verdriet ligt dicht bij elkaar in deze film. Met recht een ‘feel good stempel’. En de boodschap van de film: geniet van wat je hebt, koester het, ben er zuinig op en ben niet bang OM te genieten!!!

Door Mrs. T