Woondroom

Grote Zus is eindelijk weer aan de schrijverij! En dit, dit vindt Mrs. T. echt een toppertje. Lezen dus!

Woondroom

waar ik graag zou wonen? nou dat kan ik jullie wel vertellen. ik zou graag hoog in een hoge boom in een hut met allemaal toverdrankjes wonen. ja dat zou ik willen. als ik dan ‘s morgens wakker ben, doe ik mijn heksenjurk aan en aai mijn zwarte kat. dan ga ik lekker ontbijten en dan komt het leukste; toverdrankjes maken

als ik dat klaar heb pak ik mijn bezem, maak daarmee mijn hut schoon. maar de spinnenwebben laat ik zitten, behalve als ze heel groot zijn. dan doe ik ze weg. en dan ga ik kattenkwaad uithalen op mijn bezem in het dorp. als ik dat klaar heb, dan ga ik spelen met mijn kat en kraai en dan ga ik naar het centerum een nieuwe zwarte jurk kopen.

als ik dan weer thuis ben, knip ik er scheuren in, dan ga ik op de hometrainer om een slanke heks te bijven. als mijn kraai begint te zingen dan zing ik vals met hem mee. ik zet de computer aan en kijk op het heksennet naar nieuwe toverspreuken. als je er ooit een vindt, kom gerust een keer langs! maar kom nooit binnen als ik slaap want dan gebeurt er wat …! EINDE

De juf heeft wat verbeteringen aangebracht, maar het verhaal staat als een huis. Wat een fantasie! De kwaliteit van de foto’s is helaas slecht.