W.o.W.: poep

Jeminee, Marloes, wat is dat nu voor een opdracht. Een W.o.W. over poep? Mrs. T. heeft geen idee wat ze daarmee aan moet, met dat woord.

Edmund en ‘Beatrice’ zijn zeker geen mensen die het woord poep ooit in de mond zullen nemen. En om nu op de foto’s poep te laten staan, dat zou Mrs. T.’s ‘feuilleton’ geen recht doen, toch? De nieuwsgierige lezer zal dus nog even geduld moeten hebben.

Tja, poep, Mrs. T. kan het natuurlijk hebben over haar moeilijke stoelgang, maar ze gelooft niet dat daar veel mensen op zitten te wachten.

Of ze kan het hebben over Kleine Zus die regelmatig triomfantelijk het volgende weet te melden: ‘ikku poep maakt’, maar dan per ongeluk niet heeft gepoept maar geplast. Of over hoe zwaar het af en toe is om haar poepluiers te verschonen, want stil liggen, dat vindt mevrouw voor watjes.

Behoorlijk vervelende poep is de duivenstront die bij Mrs. T. in de achtertuin onder de kastanjeboom ligt. Een prachtige boom met een houten vlonder eronder. Een prachtige boom waar al jaren een koppel duiven haar nestje bouwt. Met als resultaat dikke vette poepklodders op de vlonder. Kortom: goor.

Mrs. T. kan het hebben over haar ex die, terug uit Tunesiƫ en behoorlijk aan de racekak, een scheetje wilde laten en vervolgens zijn bed moest verschonen.

Misschien dat wat jeugdsentiment het goed zal doen? Wat dacht u van Ome Willem met zijn broodje poep en de plasgeite(n?)breiers?

Ach, weet je wat, Mrs. T. laat deze W.o.W. ‘ns mooi aan zich voorbij gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *