Wauw!

En dus had Mrs. T. gisteren zomaar een dagje vrij. Een dagje waarop de kleine mensjes gewoon naar de oppas gingen want Mrs. T. had voorname zaken te doen!

Zo hield zij zich ‘s ochtends bezig met het inpakken van de sinterklaascadeautjes en het op de juiste stapel leggen. Want sinterklaas verwent ons (terecht natuurlijk!): zo komt hij bij opa en oma Z., bij opa en oma E. en dan komt hij op 5 december ook nog gewoon naar huize Mrs. T.. Dat is nog best een hele logistieke organisatie want de cadeautjes moeten uiteraard tijdig op het juiste adres bezorgd worden en dan moet er ook nog iets geregeld worden voor ‘het rijden’ op de dag zelf. Wellicht dat de buren een rol van betekenis kunnen spelen.

Zo hield Mrs. T. zich ook bezig met haar rondjes op den hometrainer. Maar liefst 18 kilometer reed zij dit keer (in iets meer dan 32 minuten). Dat was eigenlijk een beetje per ongeluk. U weet wellicht dat Mrs. T. gek is van lezen en zelfs tijdens het fietsen leest zij nog. Zelfs de enorm dikke pil (want 1.102) bladzijdes die zij momenteel aan het lezen is (heerlijk boek!) wordt gelezen tijdens het trappen (gelukkig kan het boek rusten op de fietscomputer want anders gaat dat dus never nooit niet). Anyway, dat boek is zo mooi, voor Mrs. T. het weet is ze een half uur aan het trappen! Vervolgens heerlijk onder een hete douche en Mrs. T. kan er weer tegen.

Daarna genoot Mrs. T. van een paar boterhammetjes, een beker melk, wat druiven en een appel om vervolgens achter de pc te kruipen voor een rondje weeweewee.

Vervolgens vertrok Mrs. T. samen met dikke vriendin A en gewone vriendin M (tja, verschil moet er zijn) naar Den Bosch. Plek van bestemming → het Noordbrabants Museum alwaar wij de expositie Wauw! bezochten. De 70’s heeft Mrs. T. dan wel niet echt bewust meegemaakt, maar die tijd intrigeert Mrs. T. enorm en een middagje op stap met goed gezelschap is natuurlijk altijd meer dan prettig. In ieder geval, de expositie is geweldig en laat Mrs. T. toch vrij vaak kreten slaken als ‘oh, dat weet ik nog’ en ‘ja, dat hadden wij ook’. Echt, Wauw! is zeer zeker de moeite waard.

Stuur drie vrouwen de stad in en er moet uiteraard nog even geshopt worden. Sinds Mrs. T. niet meer in Den Bosch werkt is ze er niet zo heel vaak meer geweest en ze komt dan ook voor het eerst in Werk aan de Winkel. Wat een gave winkel! Mrs. T. besluit toch nog een extra cadeautje aan de sinterklaasvreugde toe te voegen: ze scoort een supergave tas voor Kleine Zus die in januari naar de peuterspeelzaal gaat.

Als afsluiting eten we bij Roels in de Korte Putstraat. We praten over van alles en nog wat en het is vooral heel erg gezellig. En het eten, dat is lekker en goed. Al met al was het een heerlijke day off!