Lekker

Bijna elke avond drinkt Mrs. T. een glaasje rode wijn. Zoete rode wijn welteverstaan. Heel zoete rode wijn (zodat je vullingen bijna uit je tanden springen zegt men wel ‘ns). Zooooooo lekker vindt Mrs. T.. De wijn op de foto is Mrs. T.’s favoriet. Die gaat ze speciaal bij Albert Hein kopen omdat ze hem, voor zover Mrs. T. weet, nergens anders hebben (en zo scoorde ze al twee hele smurfen!).

Ook wat de witte wijn betreft is Mrs. T. van de zoete. Droge witte wijn, Mrs. T. kan er maar niet aan wennen. Witte wijn drinkt Mrs. T. bij voorkeur op warme zomerdagen.

Wat Mrs. T. verder ook nog lekker vindt is ‘Oud Bruin’ (maar dan alleen die van Heineken en recht uit het flesje) of wit bier (Hoegaarden of Wieckse Witte). Mrs. T. drinkt haar bruintjes of witjes trouwens niet heel erg vaak. Heel af en toe op een feestje of op een terrasje. Maar daar blijft het dan wel bij.

En jij: is er een drankje dat je dagelijks nuttigt of ben jij helemaal niet van de alcohol?