W.o.W.: storm / uitlaten

‘Ha die Storm, wat doe jij hier nu op een gewone dinsdag-middag?’.

‘Hé Bas, wat toevallig. Ik ben een paar uurtjes vrij want ik kan zo meteen mijn nieuwe auto op gaan halen. En Shirley is van het weekend jarig dus ik dacht dan ga ik maar ‘ns een keer echt iets voor haar kopen. Maar ja, geen idee dus wat die meiden leuk vinden, ik denk dat dit een hopeloze missie wordt’.

‘Ah, koop anders gewoon een lekkere lucht, dat vinden de wijffies altijd goed. Echt waar hoor. Of iets van make-up, of een leuk setje. Weet je welke maat ze heeft?’.

‘Nah, dat ga ik dus echt niet doen hoor, lingerie kopen voor Shirley, ze ziet me aankomen! Ik denk dat ze meteen op tilt slaat. Misschien is een luchtje wel ok ja, of anders koop ik zondag gewoon een bosje bloemen. Heb je misschien zin om ergens een kop koffie te gaan drinken. Ik wil wel even zitten hoor. Ik begreep al nooit wat die meiden nou aan dat shoppen vinden, maar je wordt er hartstikke moe van. Zullen we hier even een bakkie doen?’.

‘Zei je nu net dat je een nieuwe auto hebt gekocht. Gaaf, weer een Volkswagen?’.

‘Een prachtige Golf uit 2000. Power joh, fantastisch, nog maar 60.000 op de teller. Metallic zwart, mooie spoilers, twee prachtige uitlaten, enorm vermogen in de stereo, getint glas. Gewoon helemaal mijn wagen! Zullen we haar nu meteen op gaan halen? Kun je zelf ook een stukje rijden’.


Mrs. T. heeft de opdracht van dit keer op een wat eigenwijze manier ingevuld. Voor de spelregels van Write on Wednesday: klikkerdeklik.