Feest

Het is nog nooit voorgekomen. Dat Mrs. T. jarig is ná Pasen. En dat gaat morgen dus gebeuren. Jarig zijn!

Ook Mrs. T.’s schoonvader is morgen jarig, hij wordt dan 85! Omdat het ouderlijk huis nu ‘verdwenen‘ is en verjaardagen vieren in kleine bejaardenhuiskamertjes ook niet zo tof is, leek het Mrs. T. wel leuk om er wat extra’s van te maken en Mrs. T.’s verjaardag samen met schoonvader te vieren. En dat doen we dus al vandaag op Tweede Paasdag (want da’s handig, iedereen vrij en zo!).

Een heuse paasbrunch dus, die wordt er vanochtend in huize Mrs. T. gehouden. Onze gasten: de familie van Mr. T. (vader (de andere jarige job dus), moeder, oom, zus met man en kinderen, nog een zus met man en kinderen) en de ouders van Mrs. T..

Een heuse paasbrunch dus, met heel veel lekkere dingen zoals warme broodjes, paasbrood, suikerbrood, krentenbrood, worstenbroodjes, gewoon brood (bruin en wit, dat dan weer wel), paashazenbrood, ontbijtkoek (we noemen het hier peperkoek, maar dat schijnt typisch Brabants te zijn), crackers, gekookte eieren, verschillende soorten kaas en vleesbeleg, gerookte zalm, zoet beleg, knakworsten (voor de kindjes én waarschijnlijk ook voor de volwassenen), echte boter uiteraard, fruit en nog teenentander.

Vanmiddag viert Mrs. T. dan nog haar verjaardag voor haar broer met gezin, peettante, suikeroom en haar beste vriendinnetjes (met/zonder aanhang en met/zonder kindertjes).

Hopelijk is het vandaag net zo’n prachtig weer als gisteren (want nul neerslag/sneeuw, prachtige blauwe luchten, veel zon, wel koud) zodat we buiten paaseitjes kunnen verstoppen en de kinderen buiten kunnen spelen.

Mrs. T. heeft zo het vermoeden dat ze zich vandaag niet hoeft te vervelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *