Wall of art

Er wordt geregeld grote productie gedraaid in huize Mrs. T.. Grote Zus is erg van het tekenen en schilderen en ook Kleine Zus wil niets liever dan ‘tekenu en fevveru’.

Toen Grote Zus way back haar eerste creaties maakte was Mrs. T. helemaal lyrisch. Wat een geweldige, prachtige, mooie tekeningen! Wat een ongekend talent! Mrs. T. bewaarde zo ongeveer alles. Maar toen er op een gegeven moment dagelijks wel 10 masterpieces geproduceerd werden moest Mrs. T. toch wat kritischer zijn. In een grote doos worden dus de allermooiste werkstukken van Grote Zus bewaard. De met zorg, voor speciale gebeurtenissen (lees: verjaardagen, moeder-/vaderdag et cetera), in elkaar gedraaide tekeningen worden uiteraard ook bewaard.

Kleine Zus zal waarschijnlijk later enigszins verontwaardigd zijn omdat er van haar creatieve uitspattingen minder bewaard is gebleven. Tja, dat is dan toch het risico van de Kleine Zus zijn. Zo begint Mrs. T. bijna aan haar vijfde schrift, terwijl ze bij Grote Zus (op die leeftijd) al bezig was met het achtste schrift! Mrs. T. hoopt dat ze Kleine Zus hiermee geen onoverkomelijk trauma bezorgt!

En de ‘wall of art’? Dat is een soort van wisselende expositie waarop Mrs. T. de meest recente creaties tentoon stelt. Het gros daarvan belandt uiteindelijk bij het oud papier, de allermooiste meesterwerken worden bewaard.

Hoe doe jij dat eigenlijk? Bewaar je veel en wat bewaar je dan eigenlijk (en hoe)? Ook kleding, schoentjes, knutsels of …