W.o.W.: onderzoeken

Hij zat voor haar en keek naar haar geconcentreerde houding. Voorzichtig pakte hij haar hand en legde die op zijn lippen. Haar vingertoppen bewogen zachtjes, een vlinderlichte aanraking op zijn mond. Langzaam bewogen haar vingers naar zijn wangen en maakte rollende bewegingen. Ze liet haar nagels over zijn stoppels gaan en hij voelde de wrijving die dat opleverde.

Haar vingers gingen verder, zijn kaaklijn werd verkend, zijn oren, haar handen door zijn haren. Naar beneden ging het, over zijn voorhoofd, van links naar rechts, zijn slapen, zijn wenkbrauwen, zijn oogleden.

Haar linkerhand voegde zich bij haar rechterhand. Beide handen gleden aarzelend over zijn hals, zijn nek en daalden zachtjes neer op zijn schouders. Ze begonnen te kneden, te strelen, te kietelen en hij voelde hoe het kippenvel op zijn armen opkwam. Hij was zich sterk bewust van zijn lichaam en zijn reactie op haar onderzoekende handen.

Haar handen verdwenen onder zijn armen en vonden het fijne okselhaar, vingers pakten haartjes en rolden er strengetjes van. Hij rook de flauwe zweetlucht die vrijkwam maar dat deerde hem niet. Hij voelde dat hij sneller ging ademen.

Verder ging haar ontdekkingsreis, zijn bovenarmen en onderarmen werden volledig onderzocht, het korstje op zijn linkerhand gevolgd met liefkozende bewegingen. Zijn vingers één voor één ontdekt. En naar boven ging het, via zijn armen naar zijn borstkas, zijn borsthaar, tepels en buik.

Hij pakte haar handen en zei ‘weet je het echt heel erg zeker?’. Haar blinde ogen keken hem aan, haar stem fluisterde ‘absoluut’.


Mrs. T. vindt het een draak van een lied, maar bij de opdracht van dit keer moest Mrs. T. meteen aan de clip bij dat nummer denken. Voor de spelregels van Write on Wednesday: klikkerdeklik.