Weekend

Zo, Mrs. T. heeft dit weekend een aantal aangename zaken op het programma staan. Helaas kan dan ook wel weer gesproken worden van een enigszins slechte planning maar ach, er zijn ergere dingen nietwaar?

Vanavond gaat Mrs. T. samen met haar moeder en een tante (die dus niet gaat, gratis (!) kaartje over dus! Iemand?) naar Flames of the dance:

De dansshow ‘Flames of the Dance’ spat werkelijk van het podium! Een spannende mix van allerlei soorten energieke dansen zullen aan u voorbij komen. De snelle taps van de Ierse dansers, de Amerikaanse tap van Broadway, heftige ritmes, briljante jazz-en streetdance en live percussie.
Dit alles wordt gebracht door topsolisten van The Irish Dance Company, The American Tap Company en The Modern / Show Company. De zeer bedreven dansers zwepen elkaar én u tot het uiterste op. Een heerlijke avond uit!

Morgenmiddag ‘moeten’ Grote Zus en Mrs. T. vervolgens wederom naar het theater want daar wacht Jacques Vriens op hen:

Jacques Vriens is een van de bekendste en grappigste kinderboekenschrijvers van ons land, want hij schrijft niet alleen leuke boeken, maar hij speelt ook al zijn hele leven toneel. In deze voorstelling spéélt, zingt en vertelt hij over zijn boeken; over hoe hij opgroeide in een hotel en hoe hij eerst meester en daarna schrijver werd.

Natuurlijk komen in deze voorstelling zijn schoolromans, Meester Jaap en De Bende van de Korenmolen langs. De bij veel kinderen populaire Meester Jaap is zeker van plan een paar geheimen te onthullen, maar of die over hemzelf gaan of over Jacques, dat zal nog moeten blijken …

Een geestige, spannende en ontroerende theatervoorstelling vol verhalen, muziek en verbeelding.

Mrs. T. is erg benieuwd naar deze voorstelling. Te meer omdat ze recent een van de boeken van Jacques Vriens zelf maar ‘ns las: klikkerdeklik! En dat boek vond ze best een heel goed kinderboek, alleen niet voor geschikt voor een kind van acht/negen jaar.

Last but not least vieren we op deze middag ook nog de verjaardag van zowel Mrs. T.’s schoonvader als -moeder!

Genoeg te doen dus! En vooral leuke dingen (op wat gepoets op zaterdag na dan).

Heb jij nog leuke plannen voor het weekend?