Twee stickers …

… verdiende Kleine Zus gisteren bij het Consultatiebureau. Omdat ze de blokjes in de juiste gaatjes deed, een vrachtauto na kon bouwen, een mooie rechte lijn zette, goed tegen de bal aanschopte en de ogentest meer dan prima deed!

Kleine Zus is groot voor haar leeftijd: 102½ centimeter (vorig jaar was dat nog 93 centimeter, ze is dus bijna 10 centimeter gegroeid). Ter vergelijking: haar grote zus was toen ze dik drie jaar was 96 centimeter.

Er zit wel een nadeel aan, aan dat zo groot zijn. Kleine Zus is nog niet eens drie en ze is net zo groot als de meeste vierjarigen. Daardoor wordt ze af en toe wat ouder ingeschat dan dat ze is en worden er dingen van haar verlangd die ze nog niet begrijpt.

Het kleine vrouwtje weegt 15,8 kilo (2,6 kilo meer dan vorig jaar). Haar lengte is ver boven de middellijn, haar gewicht er net onder.

Praten is goed, heupjes zijn goed, motoriek ook, kortom: goedgekeurd!!!

Die twee stickers zijn meer dan verdiend!