Misboek

Het komt zelden voor, maar nu dus wel een keer. Mrs. T. kocht een heus ‘misboek’. Bij pagina 178 (nog 329 te gaan) gaf Mrs. T. de moed op. Dit boek zou haar dus never nooit niet gaan boeien! De achterflap was veelbelovend, maar de stijl van schrijven, de opbouw van het verhaal, de diverse invalshoeken die de schrijver gebruikt, de ‘artikelen’ en zogenaamde interviews die in het boek staan, dit alles maakt dat het boek niet door te komen is voor Mrs. T..

Roddy Doyle (een bekend Iers schrijver) beweert op de voorkant van het boek: ‘Een grandioze roman. Met groot vakmanschap en in een schitterende stijl geschreven. Dit is literatuur op zijn allerbest’. Helaas, Mrs. T. houdt dus duidelijk niet van dit soort literatuur. Het is jammer maar helaas: Redemption Falls is absoluut niet Mrs. T.’s boek!

Dus: mocht je dit boek gratis en voor niks (op de verzendkosten na dan) willen hebben, meldt je dan maar even. Wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Wat was jouw grootste miskoop wat boeken betreft? Of op een ander gebied?