This is the life

Dit vindt Mrs. T. een heerlijk nummer. Ze hoorde het regelmatig op de radio, maar had geen idee wie dit nummer zong.

Een tijdje geleden werd Amy echter ge├»nterviewd door een van de Jakhalzen van DWDD. Tijdens dat -weliswaar korte- interview werd Mrs. T. getroffen door haar naturelle uitstraling en haar normale gedrag. Zo zouden meer mensen (artiesten) moeten zijn! Zo’n jonge meid, zo’n mooie muziek, genieten dus voor Mrs. T..

Vroeger, toen Mrs. T. jong was, was ze volledig op de hoogte van alles wat er in de Top 40 stond. De Hitkrant werd gekocht, Countdown uiteraard gekeken en samen met vriendinnen wist Mrs. T. alles over de sterren. Nu volgt Mrs. T. de muziek niet meer zo. Er zijn veel stromingen die Mrs. T. absoluut niet mooi vindt zoals rap en house (en misschien is Mrs. T. wel zo hopeloos achter dat deze muzieksoorten al niet meer in zijn of gewoon heel anders heten inmiddels).

Maar goed, van een nummer als dit wordt Mrs. T. helemaal blij!

Van welke hedendaagse muziek wordt jij helemaal blij en welk nummer moet Mrs. T. daarom toch echt ‘ns gaan luisteren?