Kijkbuisgedrag

Mrs. T.’s kijkgedrag is behoorlijk veranderd de laatste jaren. Vroeger keek ze redelijk veel tv, maar sinds een jaar of twee is dat veel minder geworden.

Mrs. T. kijkt graag naar een aantal typische vrouwenseries zoals Desperate Housewifes, Grey’s Anatomy en Gooische Vrouwen. Evelien vond ze best heel leuk, maar helaas komt dat niet meer op tv. Er schijnen vooral bij NET5 nog heel veel meer leuke series te komen, maar Mrs. T. is eigenlijk gewoon blij dat ze daar nooit aan begonnen is, want er zijn nog zoveel meer leuke dingen om te doen (lezen bijvoorbeeld of spelletjes doen, of met Mr. T. kletsen en webloggen natuurlijk!).

Als Mrs. T. op de hometrainer stapt dan staat de tv ook altijd aan, daardoor zag ze vrij regelmatig (stukjes van) DWDD (want lezen tijdens fietsen natuurlijk) en DWDD is natuurlijk geen verkeerd programma!

Samen met Grote Zus kijkt Mrs. T. bijna dagelijks Klokhuis en Jeugdjournaal (het grote mensen journaal kijkt Mrs. T. al heel lang niet meer trouwens, want daar wordt ze niet heel vrolijk van. Mrs. T. krijgt haar nieuws wel mee via de radio en internet). Als Grote Zus op zaterdag later op mag blijven keken we de laatste weken ook naar ROOTZ, dat programma vindt Grote Zus echt helemaal fantastisch (maar is nu in verband met de zomerstop weer van de buis).

Natuurlijk volgden Mrs. T. en Mr. T. Boer zoekt Vrouw: het werd opgenomen en dan wat later op de zondagavond keken we er samen naar. Heerlijk op de bank, wijntje erbij, echt ons momentje door de week heen.

In een ver verleden volgde Mrs. T. GTST, maar dat is echt al heel lang geleden en andere soaps heeft ze nooit gevolgd. De huilfilms op de woensdagavond bij RTL4 heeft Mrs. T. toch ook wel een aantal jaren gekeken, maar ja, op een gegeven moment komen ze weer allemaal opnieuw voorbij. Verfilmingen van de boeken van Daniƫlle Steel waren toen favoriet (wat een bekentenissen nietwaar?), of van de boeken van Jackie Collins.

Van vroeger herinnert Mrs. T. zich dat ze vooral Flying Docters erg mooi vond en ook naar Dallas en Dynasty werd gekeken. Echt veel tv-herinneringen van vroeger heeft Mrs. T. niet. Zo kan ze zich maar niet herinneren hoe een uitzending van bijvoorbeeld Stuif ‘ns in of Ren je Rot ook al weer ging.

Al die vreemde realityprogramma’s dat blieft Mrs. T. niet (ook al heeft ze de eerste serie van Big Brother wel gekeken) en eerlijk gezegd is Mrs. T. het ook wel eens met de meneer uit het Teletekstbericht. Wat is er veel bagger op de tv!

Dat brengt Mrs. T. bij de vraag van vandaag: hoe ziet jouw kijkbuisgedrag eruit? Kijk je veel, weinig, vaste dingen, ben je een zapper, was je een Gouden Kooikijker wellicht? Kortom: vertel!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *