W.o.W.: vechten

He gats, wat is dat? Wat gebeurt er? Wat een akelige prik, au! Wil je wel ‘ns opsodemieteren daarbuiten! Ga weg, ik wil je hier niet. Ga Weg! Opzouten nou.

Ik zit hier prima op mijn gemakkie en ik ben van plan hier nog heel lang te blijven. Lekker warm is het hier, heel knus en gezellig ook, zo met die anderen in de buurt. We doen toch helemaal niemand kwaad?

Hé, wat is dat nou? Brrr, wat voelt dat koud en nat. Wat is dat nou, wat zijn ze toch aan het doen daarbuiten. Hebben jullie mij niet gehoord: moven, opzouten, nu! Wegwezen! Ik woon hier, di’s mijn plekkie!

Buurman, hé, buurman, is er bij jou ook iets aan de hand? Eerst een prik en nu die kou. Nee, bij jou niets te merken. Vreemd, heel erg vreemd. Wat zou er …

Neeeeee, wat is dit nou? Au, au, au, wat komt daar nou aan? Help, help, wie helpt mij? Nee, ga weg, vort! Buurman, een heel raar ding komt hier naar binnen. Het glijdt zo overal door heen. Help, dit wil ik niet, ik wil hier blijven! Ga weg, ga weg!

Het is beroerd vechten als je je niet kunt verplaatsen, kon ik maar … Nondeju, wat gebeurt er ineens allemaal? Dat scherpe ding moet weg. Ik pak je hoor, als je nog iets dichterbij komt! Pas op, ik pak je! Oh jé, wat klote nou toch dat ik zo vast zit hier. Ga weg, laat me met ru……


Vandaag worden er bij Mr. T. een kleine 10 vetbulten (lipomen) poliklinisch verwijderd. De arme schat heeft er een aantal op zijn borst zitten en vooral een erg opvallende in zijn nek. Verder nog een paar in de buikstreek, één op z’n arm en één op zijn dij. Arm, lief Mr. T.. En stiekem maakt hij zich ook nog een beetje zorgen, want stél nou toch ‘ns dat het géén vetbulten zijn. Mrs. T. zal heel goed voor lief Mr. T. zorgen.

Enne, sorry voor al het gevloek, maar dat hoort gewoon bij dit logje vindt Mrs. T.. Want volgens Mrs. T. zijn vetbulten gewoon gruwelijk asociale uitvreters!

Voor de opdacht van deze week klikkerdeklik. Voor de spelregels van Write on Wednesday: klikkerdeklik.