727 foto’s

Mrs. T. kan je een ding aanraden. Ga nooit op vakantie met een nieuwe fotocamera. Een camera waarop met gemak 2000 foto’s bewaard kunnen worden (en 1000 als je de hoogste kwaliteit instelt). Want, pffft, 727 foto’s maakte Mrs. T.. En tijdens dat vele knippen gooide ze er ook al heel wat weg. Maar goed, she’s back in town! En ze heeft genoten!

In vogelvlucht:

Om een andere kamer vragen (want de eerste kamer lag recht boven het trappengat van de bar en da’s niet zo’n strak slaapplekje volgens Mrs. T.), fietsen, lekker eten, brandoefening bij de Stayokay, prachtige omgeving verkennen, kampvuur, Halligalli, supermooi weer, zwemmen, Diorama, speurtocht, na een heftige fietsbeklimming is de beloning (afdaling) geweldig, laat naar bed, wijntjes en biertjes drinken, scrabble, Het huis van de moskee uitlezen, Avonturenpark Hellendoorn, verbranden, achtbanen, speeltuin, waterspelletjes, duikshow, gillend vanaf de grote glijbaan, ‘en ik dan?’ roept Kleine Zus zodra ze denkt ook maar een ietsiepietsie minder aandacht te krijgen, genieten langs de Regge, liedjes zingen (achter) op de fiets, Bezoekerscentrum Sallandse Heuvelrug, speelbos, eekhoorntjesroute, bomen knuffelen, nieuwe korte broek kopen voor Mrs. T. (want meegenomen extra korte broek kapot!), nep-crocs voor de meiden kopen, smurfenijs als beloning omdat Grote Zus 34 kilometer op een gehuurde fiets heeft afgezien, naar een sagenverteller (die prachtige verhalen vertelde maar die voor Grote Zus misschien toch wat te heftig waren), Anton Pieck Museum, Hattem, neef komt over met zijn kinderen, zwemmen, wandelen op de Sallandse Heuvelrug (wat is het er mooi!), Ootmarsum, Springendalroute fietsen, 38 kilometer, Openluchtmuseum Ootmarsum, inspectieHotel de la Poste(want broer krijgt voor zijn veertigste verjaardag daar een overnachting met diner en ontbijt aangeboden), het eerste gebak van de vakantie, prachtige fietspaden, beklimmingen, wep heef mij geprikku, 83 druppeltjes regen, tand verloren, stapelbedden, muggen, Ecodrome Zwolle (helemaal geweldig trouwens), vakantieMr. T.s en -vriendinnetjes, een apie dat Meisje gedoopt wordt, midgetgolf (de eerste noemenswaardige regen (of beter de enige regen waar wij ‘last’ van hebben) valt tijdens dat potje midgetgolf), elke dag rond 8 uur opstaan, koekjes bakken, Apenheul, draaimolen, 640 kilometer in totaal gereden, wijntjes en biertjes drinken, heerlijke koffie, afsluiting bij McDonald’s (inmiddels bijna traditie).

Het was een wondermooie vakantie. Mrs. T. heeft genoten van haar meiden en van Mr. T. en van alle dingen die we gedaan hebben. Volgend jaar gaan we weer, maar welke Stayokay zal het dan worden?