The Ashton Brothers

En zo mochten Mr. T. en Mrs. T. vanavond weer naar het theater. En naar het theater gaan, dat vindt Mrs. T. altijd ‘jeu!’. Mr. T. en Mrs. T. gingen dit keer naar de Ashton Brothers en ze waren zeer nieuwsgierig want ze hadden zelfs nog nooit van hen gehoord.

In de brochure werden de vier mannen als volgt aangekondigd:

In 2006 stonden de Asthon Brothers in De Blauwe Kei met Ballyhoo. Hiermee overtroffen zij alle verwachtingen en je mag er gerust op rekenen dat deze lijn in hun nieuwe programma wordt voorgezet. Het vakmanschap, het lef en de inventiviteit zijn van zeldzaam hoog niveau. De Ashton Brothers brengen een unieke vorm van spectaculair, absurd en poëtisch totaaltheater, een radicale update van de aloude revue en het variété. Voor de prijs van één ticket word je getrakteerd op een bonte mix van clownerie, cabaret, acrobatiek, slapstick, rock & roll, goochelarijen en nog zo het een en ander waar een mens vrolijk van wordt.

En geloof Mrs. T.: van deze aankondiging is geen woord gelogen. Er staan vier vakmannen op het podium die heel veel kunsten tot in de puntjes beheersen. De show is gevarieerd, grappig, mooi en indrukwekkend en er valt heel veel te bekijken gedurende het optreden.

Het applaus was navenant en hartstikke verdiend. De toegift wil Mrs. T. jullie daarom niet onthouden:

Ken jij de Ashton Brothers? En trekt een show als deze jou?