Shopperdeshop

Vanavond deed Mrs. T. het grootste deel van de sinterklaasinkopen. Voor het derde jaar op rij deed ze dat via dat ongelooflijke weeweewee, met de cadeauboeken die de meisjes inmiddels zo ongeveer verslonden hebben bij de hand, een lekker muziekje op de achtergrond, wierookje aan en een fijn rood wijntje erbij.

Gossie, wat winkelt dat toch gemakkelijk zeg! Geen gesjouw met tassen, geen getwijfel in de winkel, geen wachtrijen, geen klotsende oksels want wat is het toch altijd warm in die winkels, geen armen die zeer doen, geen parkeergeld, alles wordt keurig thuis bezorgd. Gewoon zwaar relaxed!

Wat er nu nog moet gebeuren: wat kleine schoencadeautjes (dat wordt een bezoekje aan de Action), de cadeaus voor opa, oma, Mr. T. en mezelf (want van sint krijgt Mrs. T. vooraf een leuk centje om aan zichzelf te besteden, daarvan werd vandaag een deel besteed bij bol.com).

Goh, voelt toch wel goed hoor, al een heel eind op scheut met de inkopen.

In totaal zullen Mrs. T. en Mr. T. waarschijnlijk zo’n dikke € 250,00 aan het sinterklaasfeest (van aankomst tot en met 5 december) besteden, dat is dan inclusief cadeautjes voor de meisjes (niet alleen hier, maar ook bij de familie) en voor opa en oma maar exclusief de cadeautjes voor elkaar.

Hoe shop jij voor december? Nog op de ouderwetsche manier of bestel je ook via internet? En een onbescheiden vraag: hoeveel kost het sinterklaas- of kerstfeest jou gemiddeld per jaar?