W.o.W.: melancholie II

Dit is zijn laatste dag op deze wereld. Zijn allerlaatste dag. Hij is er niet eens zo heel droevig om. De laatste zes jaar van zijn leven speelden zich af in een klein wereldje, contacten waren er nauwelijks en de mensen die beweerden om hem te geven vond hij alleen maar ballast. Ze herinnerden hem te veel aan zijn vroegere vrije leven.

Het leven toen hij in control was over hetgeen hij deed én hetgeen hem overkwam. Zijn oude leven, de vrouwen die hij had gehad, zijn vrienden, de rotzooi die ze getrapt hadden. Beetje dope hier, een knokpartijtje of kraakje daar. Hij weet nog dat hij zichzelf toen helemaal te gek vond. Wat was hij trots op hoe hij de wereld naar zijn hand wist te zetten. En wat was hij trots op het ontzag in de ogen van anderen. Maar wat was het eigenlijk toch ook allemaal onschuldig geweest.

Dat was later wel anders geworden. Zijn ontmoeting met Bundy had alles in een ander perspectief geplaatst. Vanaf dat moment beheersten zij tweetjes absoluut de hele scene. Die jaren waren zijn gouden jaren geweest.

Toch verrekte jammer dat die laatste overval finaal uit de hand liep en daarbij ook nog die stomme wijven de pijp uit gingen. En zijn grote pech was dat hij zich toen had laten pakken en een overijverige rechercheur zijn DNA matchte met twee cold cases.

Vandaag is zijn laatste dag op deze fucking aardkloot, he lived his life his way! De stoel wacht.


Ook al staat Mrs. T. volledig achter haar eerste melancholische W.o.W. (want man, man, man wat is dat een prachtig gedicht), ze realiseerde zich niet dat ze met een ‘geleend’ stukje sommige lezers zo zou teleurstellen. Dus heeft ze toch maar een andere WoW in elkaar geknutseld. 😉

Voor de opdacht van deze week klikkerdeklik. Voor de spelregels van Write on Wednesday: klikkerdeklik.

“,”sans-serif”;mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;color:black’>


Voor de opdacht van deze week klikkerdeklik. Voor de spelregels van Write on Wednesday: klikkerdeklik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *