W.o.W.: overloop

Dat meen je niet! Nee echt? Ach ga weg.

Ik weet wel dat Nienke ooit zei dat er geen bus komt in dat gat waar ze woont, maar hoe moet ze dan naar school als het slecht weer is?

De buurtbus, wat is dat dan voor iets raars? Echt waar, komt die maar drie keer per dag en dan niet eens tijdens de spits? Hoe houdt ze het daar uit? Wat zal Nienke blij zijn als ze op kamers kan.

Wat zeg je? Vindt ze het fijn om in dat dorp te wonen? D’r is daar helemaal niets!

Ja duh, ik houd toch helemaal niet van voetbal. Ga me daar een beetje mezelf vies lopen maken op zo’n veld.

Oh, je bedoelt dat ze naar de A’s gaat kijken. Nou, daar kan ik me nog wel wat bij voorstellen. Zit Frenk niet ook in de A1? Mmm, misschien toch maar ‘ns aan Nienke vragen wanneer ze weer thuis spelen. Kan ik mooi met die buurtbus naar haar toe!

Nee, dát is dus echt een grapje, rijdt dat ding niet in het weekend? Nee! Weet je wat ik ook zo oenig vind aan dat dorp? Dat daar dus helemaal totaal geen bereik is. Heb je een vet mobieltje, kan je het niet gebruiken. Dan maakt het dus helemaal niet uit welke provider je hebt. Gewoon nul komma nul bereik.

Wat, ze heeft wel bereik? Maar dan alleen als ze op haar buik op de overloop gaat liggen? Dat meen je niet!


Tja, het leven in een klein dorp gaat niet altijd over rozen. Zo heeft het mobieltje van Mr. T. thuis (en in de rest van het dorp) nagenoeg geen bereik. Alleen dus als hij op de overloop op zijn buik aan het bellen slaat. Of achter in de tuin, dat wil ook nog wel ‘ns helpen.

En weet je wat? Mrs. T. heeft uit betrouwbare bron vernomen dat ze met pakjesavond ook een mobieltje gaat krijgen. Spannend! Vooral wat dat bereik betreft!

Wat ook altijd spannend was, was naar de A’s gaan kijken als ze moesten voetballen. Man, wat heeft Mrs. T. vroeger (met haar vriendinnen) staan geiten naast dat veld!

Voor de opdacht van deze week klikkerdeklik. Voor de spelregels van Write on Wednesday: klikkerdeklik.