Dank U Sinterklaasje!

Helemaal geweldig was het hier in huize Mrs. T.. Sinterklaas heeft ons allemaal verschrikkelijk verwend en het was een feest om het plezier van Grote Zus en Kleine Zus te zien.

Kleine Zus danst als ze ‘Sneeuwwitje’ uit heeft gepakt en zingt ‘dank u sinteklaasju’ en ze gaat in haar nieuwe MegaMindy-pyjama naar bed, want die móet aan!

Grote Zus krijgt inmiddels ‘grote meiden’ spullen, zoals sjaaltjes, een pet en een heus puberboek. Dat puberboek vindt opa trouwens ook best interessant.

Mrs. T. krijgt ook allerlei leuke cadeautjes en sinds vandaag is ze dus (weer) aan de mobiele telefoon. Hopelijk laat ze van deze het nummer niet verlopen zoals van haar vorige (inmiddels al weer heel wat jaren geleden had Mrs. T. ook al een mobiel, maar die heeft ze dus nooit gebruikt met als gevolg dat hij het op een gegeven moment niet meer deed). Ook kreeg Mrs. T. dat ene gedicht van Plint, een nieuwe ketting, wierook én een klein beschermengeltje. Mr. T. kreeg onder andere een nieuwe trui, aftershave, een boek van de top 2000 en mooie canvasschilderijtjes van zijn meisjes.

Opa en oma mochten ook het een en ander mee naar huis nemen (waaronder een nieuwe koekenpan, tja enig eigenbelang is Sinterklaas natuurlijk niet vreemd want opa bakt hemelse pannenkoeken). En wat oma, Grote Zus en Mrs. T. ook nog kregen? Drie kaartjes voor The Sound of Music in het Eftelingtheater. Wauw: 18 januari zitten wij daar ongetwijfeld te genieten!

Toen Kleine Zus naar bed was speelden we Levensweg en Koehandel en het is fantastisch om de schaterlach van Grote Zus te horen. Wat heeft zij een pret bij het spelen van spelletjes! En wat is ze gehaaid!

Al met al een heerlijk avondje om nog lekker lang van na te genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *