b v cxzn bvvbnnmm,k;vbh nnjj,,../

‘Mama, de comtuutur doettu ut niet meer. Mama, jij evu hellepu affeblief?’

Kleine Zus groeit al veel meer op met de computer dan Grote Zus. We kochten onze eerste (en tot nu toe laatste) computer toen Grote Zus een jaar of vier was en Grote Zus was, denkt Mrs. T., al dik vijf voordat ze echt aan het computeren sloeg.

Kleine Zus echter ziet grote zus, mama, papa, oma (en soms ook opa) achter de peecee zitten. En dat wil zij ook! Mrs. T. verbaast zich over de snelheid waarmee zij zich het muizen eigen heeft gemaakt en ook het gemak waarmee zij de verschillende spelletjes speelt (overigens is het inkleuren van tekeningen op de peecee veruit favoriet).

We hebben een aantal CD-roms en een aantal websites in haar eigen favorieten gezet. Normaliter houdt zij zich daar prima aan. Maar soms wil het toch wel een beetje fout gaan. En dan, dan doet de comtuuter het dus niet meer.

Kan jij Kleine Zus (en Mrs. T.) nog een leuke website aanraden voor drie-/vierjarigen?