Oud & Nieuw

Oudjaar → raclettekaas en andere lekkere dingen (vis, salades, kriel-aardappeltjes, stokbrood, wijn en dergelijke) halen, fietsen, lekker lunchen, schaatsen, verjaardagsfeest, bloggen, voorbereidingen voor het oudjaarsmaal treffen, racletten met (o)ma en (o)pa, spelletjes doen, een maillot stoppen, genieten én elkaar het aller-, allerbeste wensen.

Nieuwjaar → een beetje uitslapen, naar schoonouders om hen een goed 2009 te wensen, lunchen met tosties van raclettekaas en ham, fietsen, bloggen, schaatsen, de meisjes naar opa en oma brengen voor een logeerpartijtje, ‘nieuwsjaarsreceptie’ in de kroeg, wandeling met de vriendengroep en uit eten met diezelfde groep.

Zo, dat was in het kort oud & nieuw van Mrs. T.. Met uitzondering van het schaatsen (en het stoppen van de maillot uiteraard) zijn deze dagen ieder jaar bijna hetzelfde. En dat is goed, dat is héél goed!

En vandaag gaat Mrs. T. -als afsluiting van de vakantie- met Grote Zus, nichtje en haar dochters (met de trein) naar Nemo. Daar heeft ze zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *