Piece of cake

Mrs. T. durft het best te bekennen: ze heeft nog nooit in haar leven zelf een cake of een taart gebakken. Ze zal dat als kind best wel ‘ns ooit samen met haar moeder gedaan hebben, maar als heuse volwassen vrouw/moeder nog nooit. Dus.

Zo kocht Mrs. T. al weer een paar maanden geleden supergemakkelijk cakepoeder (heet dat zo?) waar alleen maar water bij hoeft om cakejes te bakken. Dat zou toch moeten lukken nietwaar? Grote Zus had er echter weinig vertrouwen in, nam op een omadag het zakje mee naar oma en bakte samen met oma de cake bruin.

Nou ja zeg, Mrs. T. wilde een herkansing! In de kerstvakantie zijn er in huize Mrs. T. dus echte cakejes gebakken. Lekker ruiken joh! De eerlijkheid gebied te zeggen dat Grote Zus het grootste deel van het werk gedaan heeft. Mrs. T. echter voerde de supervisie en dat ging haar best goed af! We bakten in totaal 10 heerlijke cakejes!!! Mrs. T. is trots!

Ben jij een echte bakprinses en zo ja, welke taart/cake of wat dan ook is jouw succesnummer?