Keppe, bolleke en venteke

Voor morgen/vandaag happy Valentines Day! Tenminste als je aan die commerciële ongein meedoet! En anders wenst Mrs. T. je gewoon een heel fijne zaterdag.

Mrs. T. doet uiteraard wél aan Valentijnsdag. Mrs. T. is immers helemaal van het geven én krijgen van cadeautjes. Mr. T.lief krijgt morgen wat muziek (waar Mrs. T. ook van houdt dus dat heeft ze weer slim aangepakt). Wat (en óf) Mrs. T. (iets) krijgt? Dát wacht ze maar even af …

De Belgische koosnaampjes in het teletekstbericht vindt Mrs. T. echt heel grappig. Kleine Zus is hier nog steeds ‘pop’ en Grote Zus wordt de laatste tijd vaak ‘liefie’ of (ook nog steeds) ‘lekker ding’ (wat inmiddels als reactie ‘maham’ en rollende ogen oplevert) genoemd door Mrs. T.. Arm Mr. T. gaat nog steeds koosnaamloos door het leven.

Ook al stelde Mrs. T. de vraag dus al eerder, ze stelt hem nog maar een keer. We zijn inmiddels toch ook al weer dik twee jaar verder, er zijn hier best een een heleboel ‘nieuwe’ lezers en misschien zijn de koosnaampjes ook wel veranderd.

Is er een koosnaampje waarnaar jij luistert? En wellicht gebruik jij voor je lief (of je kinderen) ook een troetelnaampje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *