W.o.W.: crisis (herkansing)

Lief dagboek,

We hebben vandaag weer de poppen aan het dansen gehad zeg. Mama was zo kwaad op papa. Guusje en ik zijn van ellende maar naar boven gegaan. Op een gegeven moment hoorden we de deur hard dichtslaan en zagen we papa in de auto stappen.

Ja, lief Dagboek, het is niet bepaald gezellig thuis de laatste maanden. Mama zegt dat dat komt omdat papa in een midlifecrisis zit. Ik wist niet precies wat dat betekende dus heb ik maar eens op internet gezocht.

Eigenlijk begrijp ik niet alles wat er staat, maar voor zover ik het goed heb is papa gewoon een beetje in de war. Hij denkt namelijk te veel na over wat hij allemaal gedaan heeft en vindt nu waarschijnlijk dat hij niet genoeg bereikt heeft in zijn leven. Ook zou papa zich te buiten gaan aan roekeloos en avontuurlijk gedrag.

Kan je je nog herinneren dat ik een paar maanden geleden schreef over hoe papa zich gedragen had in de voetbalkantine? Dat hij steeds bij die vrouwen van het dameselftal stond en zich verschrikkelijk stond uit te sloven? Nou, misschien bedoelen ze dat soort roekeloos gedrag dan wel.

Of misschien bedoelen ze die nieuwe motor die hij dus vandaag, zonder overleg, gekocht heeft. Daar was mama zo kwaad om. Volgens mij was ze gewoon boos omdat ze niet achterop durft. Ik vind het een stoere motor. Misschien dat hij me een keer met de motor naar school brengt, dat zou vet kicken zijn!

Tot morgen!


Tja, die eerste crisis-W.o.W. vond Mrs. T. niet zo heel erg goed gelukt, vandaar deze herkansing. Enne, tijd over in verband met carnaval natuurlijk!

Voor de opdracht van deze week: klikkerdeklik. Voor de spelregels van Write on Wednesday: klikkerdeklik.