Nog steeds geen internet in huize Mrs. T. …

… en daarom snel even een berichtje vanaf de computer van haar ouders (want telebankieren is onmisbaar in deze verbouwingsperiode).

Mensen, mensen, wat wordt het allemaal mooi!!!

De beste beslissing van heel de verbouwing, zegt Mr. T. nu, sinds alles opnieuw getext is. Ach mensen toch, het was zóóóóó lelijk! En nu ziet het er allemaal prachtig uit. Helaas heeft Mrs. T. geen mogelijkheid om foto’s (ook van het tex-debacle zelf natuurlijk, dan mogen jullie oordelen) te plaatsen, misschien morgen.

Gisteren zijn de meubels geleverd. Herken jij dat? Dat iets precies zo wordt als je je hebt voorgesteld. Dat gevoel heeft Mrs. T. nu en dat voelt heel erg tof!

De afwerking van het toilet laat op zich wachten omdat de stucadoor op vakantie is en pas als hij weg is, wordt het toilet en het fonteintje gehangen. Daarna pas kan in de hal de rest afgemaakt worden, maar dat is allemaal niet zo’n probleem. De woonkamer is een heel eind op orde. Daar moet nog het een en ander afgelakt worden en komen volgende week de vouwgordijnen.

Mrs. T. gaat binnenkort maar ‘ns shoppen voor de punjes op de ‘i’. De planten hebben het (op één na) geen van allen overleefd, dus ook daar mag Mrs. T. nog voor op pad. Het ophangen van schilderijen en dergelijke schuiven we nog wat voor ons uit, omdat we helemaal zeker willen weten dat de meubels goed staan.

Dus, nu even nog wat betalingen doen en dan weer snel aan de poets (want ook dat hoort er -helaas- bij).

Tot snel!