Koei

Al lang geleden liep Mrs. T. rond in een shirt met in grote letters ‘Koei’ er op. Mrs. T. vindt de tekeningen van Babette namelijk zo grappig. Vooral ook de wenskaarten die er van haar te koop zijn verstuurt Mrs. T. graag.

Dat Mr. T. van koeien houdt, dat weet een enkele lezer misschien wel.

En zo komt het dat Mrs. T. deze twee zaken bij elkaar optelde en onlangs nieuwe dekbedovertrekken kocht. Tada!!!

Mr. T. en Mrs. T. vinden ze tof, wat zullen ze vannacht lekker slapen! En ja, wij slapen ieder onder een eigen dekbed. Een van de beste beslissingen ever wat Mrs. T. betreft. Eerst even lekker lepeltje-lepeltje liggen en daarna ieder naar je eigen plekje en geen gedoe en getrek met dekbedden.

Misschien een leuk stokje á la ‘Show me your desktop‘ → Show me your dekbedovertrek! Wie vangt?